Интересни идеи за подарък на дете


Играчките са страхотни за децата – това е неоспорим факт, но е банално да се подаряват само играчки. Хубаво е да се разнообразят подаръците и да се подаряват неща, които да са по-полезни на детето в дългосрочен план.

Напоследък родителите са на вълна да се подаряват неща, които са по-добри от „обикновени играчки“, но често им липсва идеята какво по-точно да подарят на своето дете. Така че сме ви приготвили списък с възможни подаръци различни от традиционните играчки, така че да зарадвате вашето дете:

Книги

Подарете книга на вашето дете – по възможност някое ново по-луксозно издание с хубави илюстрации и задължително надпишете подаръка от вътрешната страна на корицата. Това определено ще зарадва вашето дете.

Курс или уроци спрямо неговото хоби

Познавате ли добре детето си? Знаете ли какво харесва и какви са му интересите? Не вашите интереси за неговото бъдеше, ами неговите си лични! Добър подарък ще е да го запишете на курс или уроци, които да развият тези му интереси. Така ще покажете, че сте заинтересувани от това, което вълнува вашето дете.

Насърчете го да опита нещо ново

Какъв по-добър подарък за авантюристично настроено дете от това да го заведете на стена за катерене, или на нов по-голям въжен парк. Или нещо друго ново, което вашето дете все още не е пробвало.

Нещо популярно от вашето детство

Подарете на вашето дете нещо, което е било популярно когато вие сте били деца. Така ще му помогнете да разбере по-добре какво е било детството преди дигиталната ера.

Абонамент за любимото им място

Ако вашето дете има любимо място, като например музей, зоопарк или детски кът, то му подарете абонамент за това място и го водете по-често там.

Нещо, което по принцип му забранявате

Какъв по-добър подарък от това д му подарите нещо, което по принцип му е забранено –може да е най-обкновено лакомство или нездравословна храна. Нужно е от време на време да поглезите вашите деца.

Семейна почивка

Какво по-добро от това по празниците да сте заедно някъде на почивка цялото семейство и така да имате повече време един за друг. В зимният сезон може да заведете децата на ски и да опитат от това вълшебство, или просто цял ден да се пързалят със шейни. Изберете място където вашите деца искат да отидат и да се забавлявате всички заедно.

Каквото и да изберете важното е вашето дете да се почувства вашата любов и заинтересованост към неговите желания, подарете му нещо което отдавна желае, сбъднете детската мечта. Идеи за подаръци и детски продукти може да намерите в нашият сайт Весели Деца

Коментари