Колко ще ни струва коледната почивка

Коледа наближава и вече продажбата на коледни и новогодишни пакети за почивка е в разгара си. Ако все още не сте решили къде ще празнувате, то е време да решите и да побързате докато не са се изчерпали по-изгодните оферти за почивка.

Предпочитаните дестинации за Коледа и Нова Година са планинските и спа курорти. Почивката може да ни излезе между 130 и доста повече лева на ден, в зависимост от мястото за настаняване, екстрите и това дали ще сме сами или с нашето семейство.

Има достатъчно разнообразни оферти с големи намаления не само за празниците, но и за целият зимен сезон. По-ранното закупуване или резервиране на почивка ще ви донесе по-големи намаления от цената. Например в Банско двойната стая в хотел 4* е около 140-150лв на вечер. 

В Пампорово и Боровец цените не се различават, нощувка в хотел 3* за двама струва около 100лв, а наемането на цял апартамент около 170лв. 

Цените на пакетите за почивка зависят също така и от това дали има включен Ол инклузив или само закуска. В ски почивките най-често са включени закуска и вечеря, като идеята е да обядвате някъде навън. Практика при голяма част от хотелите е деца до 6 години да не се таксуват.

Масово за Коледа се търсят почивки за 3-4 дни. Така за едно семейство почивката би струвала минимум 500-600лв ако са в хотел в някой от зимните ни курорти. 

Тъй като хотелите определено са по-скъпи, то има и по-евтин вариант за почивка по Коледа – да си наемете вила или къща за гости. Тогава зависи от колко човека е компанията ви сметката ви може да излезе доста изгодна. Но в лошият случай ще е около 60-70лв за двама за вечер. 

Когато решите да резервирате вашата почивка за Коледа и Нова Година внимателно прегледайте офертите на повечето туристически агенции и със сигурност ще попаднете на изгодна оферта подходяща за вас. В нашият сайт Промо Почивки може да откриете множество изгодни оферти за вашата почивка. 


Коментари